Αποκτήστε 10% έκπτωση σε όλα τα newin προϊόντα με το κουπόνι COUPON10

6 ριχτάρια-κουβέρτες που θα κάνουν τον καναπέ την αγαπημένη σας γωνιά!

Έχετε αρχίσει ήδη να νιώθετε τα πρώτα κρύα; Αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε σπίτι και να απολαύσετε μια ζεστή κούπα καφέ στο σαλόνι σας ή μια ταινία αγκαλιά με τον αγαπημένο σας; Τότε, ήρθε η ώρα να προμηθευτείτε ένα ριχτάρι-κουβέρτα που θα σας κρατήσει συντροφιά για τις κρύες νύχτες που έρχονται και θα κάνει τον καναπέ την αγαπημένη σας γωνιά! Σε αυτή την αναζήτηση δεν είστε μόνοι, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα 6 αγαπημένα μας ριχτάρια-κουβέρτες που θα λατρέψουν και οι πιο απαιτητικοί.

Για τους λάτρεις των υπερ-απαλών υφών, επιλέξαμε το ριχτάρι-κουβέρτα Symmetry Living σε χρώμα Latur Grey. Είναι διπλής όψης, στρώνεται σαν ριχτάρι και σε αγκαλιάζει ζεστά σαν κουβέρτα όταν το χρειάζεσαι. Οι δύο πλευρές του αποδίδουν two tone αποχρώσεις, προσδίδοντας έναν μοντέρνο τόνο στη διακόσμηση ενώ το ότι είναι χειροποίητο μας κάνει να το αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο

 

 

Μοναδικό σε υφή και χρώματα το μάλλινο ριχτάρι-κουβέρτα Revere θα δώσει την πιο ευχάριστη νότα στην διακόσμηση του καθιστικού σας. Από τις μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις έως τις πινελιές ώχρας αυτό το μοναδικό χειροποίητο ριχτάρι-κουβέρτα όχι μόνο θα σας ζεστάνει αλλά θα αναβαθμίσει και αισθητικά τον χώρο σας. Αποκτήστε το σήμερα και θα μας θυμηθείτε τις κρύες νύχτες που δεν θα το αποχωρίζεστε!

 

 

Για τους λάτρεις των πιο θερμών χρωμάτων έχουμε ξεχωρίσει και προτείνουμε το χειροποίητο ριχτάρι-κουβέρτα Kharan Mustard σε faux mohair ύφανση. Το έντονο χρώμα του το καθιστά ιδανική επιλογή για την colour blocking τεχνική αφού μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με άλλα έντονα χρώματα όπως το ruby κόκκινο και peacock πράσινο. Απαλό αλλά ταυτόχρονα και πολύ ζεστό μπορεί να κάνει τον καναπέ σας την πιο ζεστή και στιλάτη γωνιά του καθιστικού σας.

 

 

Κλασικό και τόσο μοναδικά κομψό το ριχτάρι-κουβέρτα Beed White είναι ένα κομμάτι που θα έχετε για χρόνια στον χώρο σας και θα σας κρατήσει συντροφιά για πολλές χειμωνιάτικες νύχτες. Από ρομαντικό έως μοντέρνο scandi και boho στυλ, αυτό το μάλλινο ριχτάρι-κουβέρτα με στριφογυριστά κρόσσια για τελείωμα είναι εδώ για να σας προσφέρει απόλυτη ζεστασιά και διαχρονική κομψότητα.

 

 

Για girls night με ταινία και ατελείωτες συζητήσεις έχουμε λατρέψει και προτείνουμε το χειροποίητο ριχτάρι-κουβέρτα Shiley σε faux mohair brush ύφανση. Απαλό, χουχουλιάρικο και με χνουδωτή υφή αυτό το υπέροχο κομμάτι θα δώσει στον χώρο σας μια ρομαντική αύρα. Οι αποχρώσεις του γκρίζου και του κοραλί θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας, ενώ ο τρόπος που αυτές πλέκονται περιμετρικά στο μοτίβο το καθιστά πραγματικά ξεχωριστό.

 

 

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας το κλασσικό μάλλινο ριχτάρι-κουβέρτα Beed Grey με φυσικές ίνες. Εξαιρετική ποιότητα σε συνδυασμό με scandi αισθητική θα προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας σε εσάς και στον χώρο σας. Λεπτό, ανάλαφρο και χειροποίητο στην Ινδία αποτελεί ιδανική επιλογή για τις κρύες μέρες που έρχονται.

 

 

Πριν ο χειμώνας χτυπήσει για τα καλά την πόρτα σας, προμηθευτείτε μάλλινα ριχτάρια-κουβέρτες και ζήστε πραγματικά ζεστές στιγμές. Κάντε λοιπόν τον καναπέ την αγαπημένη σας γωνία και απολαύστε τα χειμωνιάτικα βράδια στο πιο cozy και χουχουλιάρικο σκηνικό!