Αποκτήστε 10% έκπτωση σε όλα τα newin προϊόντα με το κουπόνι COUPON10

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευθέτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Τραπεζική κατάθεση στις παρακάτω τράπεζες

Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο κωδικός παραγγελίας, ενώ ως όνομα δικαιούχου θα εμφανιστεί ΣΟΥΦΛΕΡΗ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ". Για τη δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, εφόσον προχωρήσετε σε κατάθεση, αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης με email στο info@soufleri.gr, με fax ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά για το ποσό και την τράπεζα που επιλέξατε.
alfa bank IBAN: GR6501405740574002002001243
SWIFT / BIC: CRBAGRAA
peireus bank logo IBAN: GR75 0172 2470 0052 4709 1987 752
SWIFT / BIC: PIRBGAA
   

2. Πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής, καθώς όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω του περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς. Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard, Maestro, Diners, Discover ή American Express, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας και να πληρώσετε με άτοκες δόσεις αν το επιθυμείτε. Σημειώνεται ότι το https://soufleri.gr δε συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Το https://soufleri.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τρόπους συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη.

3. Αντικαταβολή

Εμείς σας αποστέλλουμε το δέμα με courier και εσείς πληρώνετε κατά την παραλαβή του. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 4€ για αγορές έως 60€. Για αγορές άνω των 60€ το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν.

4. Εξόφληση κατά την παραλαβή από το κατάστημα

Κατάστημα: Ελ. Βενιζέλου 112, Χρυσούπολη 642 00 ( Καβάλας )